UV LAMBA GARANTİ

UV lamba Garanti

Uv Lamba garanti kapsamı ve iade şartları

Uv lambaları, özelliğine göre 800 ile 1500 saat aralığında garanti süresi değişir. Bu süre üretici firmanın vermiş olduğu garanti süresidir. Her UV lamba garanti sebebiyle üretim süresi tamamlandıktan sonra teste tabi tutulur. Test sonucundaki UV lambanın performansı ve Akım değerleri sonucunda istenilen değerler alındığı takdirde paketlenme gerçekleştirilir.  UV Lamba Garanti süresinden, daha önce bozulur ise test için firmaya gönderilir ve test sonucunda çıkan cevap neticesinde tüketici bilgilendirilir. Sizin sisteminizden kaynaklanan sorun oluşmuş ise test sonucunda lamba iade alınmaz, eğer UV Lamba üretimden oluşan sorun var ise sizlere yeni lamba ücretsiz verilir.

Uv Lamba Garanti süreci kapsamında; Lambaya değen boyalar, kağıtlar ve çeşitli cisimler garanti kapsamında değildir. Ancak ürünlerin üretim ile ilgili kurutmama, patlama ve ark yapma gibi sorunlar tarafımızdan karşılanır ve lamba ücretsiz olarak sizlere verilir. UV kurutma makinelerinde de bulunan FAN,TRAFO ve REFLEKTÖRLERİN bakım ve temizliğinin yapılması gerekmektedir fan temizliği uv lambaların soğumasını gerkli düzeyde sağladığından uv lambaların ömrü uzayacaktır uv trafo ayarlarının düzenli olarak yapılması uv lambaların verimli çalışmasına, etkin bir kurutma yapabilmesine uv lambaların uzun ömürlü olmasına imkan sağlayacaktır.

Uv Lambaların kullanımları hakkında bilgi almak için linke tıklayınız.

Kullanım önerileri

Germisidal lambaların  kullanım süreleri; UV sisteminin çalışma prensibiyle doğrudan orantılıdır. UV lambanın performansını göz önünde bulundurduğumuz zaman yapılması gerekenler; rutin temizlik, elektriğin stabil olması, havalandırmanın istenilen debide çekiş yapması (Fan ayarlarının ve temizliğinin yapılması UV Lambanın ve makinanızın gerekli düzeyde soğutulmasını sağlayarak UV Lambanızın ömrünü uzatacaktır.), yansıtıcı reflectorlerin yüzeyinin temiz ve yansıtma özelliğini kaybetmemiş olması, UV lambanın ömrünü uzatan etkenlerdir.

Reflektörlerin yüzeyi ne kadar temiz ve şeffaf olursa üretilen UV enerjiyi daha kolay ve yoğun yansıtacaktır.

Lambanın quartz camının üzerine yapışacak küçük bir tüy, parmak izi veya baskı esnasında sıçrayacak boya veya lak damlası lambanızın ömrünü önemli ölçüde azaltır. Hatta kurutmamasına sebep olabilir. Unutmayınız ki lambanın quartz camı ne kadar temiz ve şeffaf olursa UV Lambada üretilen UV enerjiyi açığa daha kolay ve yoğun bırakacaktır.

Elektrik panosundan takip edebileceğiniz elektriksel değerlerin UV Lambanızın elektriksel değerleriyle uyum sağlaması. UV Lambanızın verimli çalışmasına, etkin bir kurutma yapabilmesine ve ömrünün uzun olmasına imkan sağlayacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir