UVC DEZENFEKTAN LAMBA TANIMLAMA

UVC DEZENFEKTAN LAMBA TANIMLAMA

UVC Dezenfektan Lamba Tanımlama formu nun amacına istinaden ADAUV Makina olarak; siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçlarını en doğru, en kaliteli sisteminize uygun olmasını sağlamak bizim asli görevimizdir. Dünya üzerinde her makinede, her sistemde, her kafada farklı lambalar kullanılır. Dünya üzerinde onlarca farklı markadan binlerce farklı lamba bulunmaktadır. Bu lambalar boyutlarına, seramiklerine, elektriksel ölçülerine, kablo uzunluklarına, lamba çapı gibi ölçülere göre değişkenlik göstermektedir. Tarafınıza ideal ve doğru ürünleri verebilmek, sizlere daha iyi hizmet sunabilmemiz için doğru değerlere ulaşmamız gerekmektedir. Bizlere lamba tanımlatmak  bu blogumuzun resmini kaydederek kullandığınız lambanızın formunu ve buradan da seramik tipinizi seçerek bizlere lamba tanımlatabilirsiniz. Unutmayınız; tip, boy, değer, sistem, makine farketmeksizin her çeşit lamba yüksek kaliteli Alman üretimiyle tarafınıza teslim edilmektedir. Stoğumuzda olmayan lamba 4-9 hafta içerisinde tedarik edilebilmektedir.

UVC DEZENFEKTAN LAMBA TANIMLAMA

Ada UV Makina olarak Matbaa ve Ambalaj Malzemeleri İthalat, İhracat ve Pazarlaması yapmakta olup birçok sektöre hizmet vermekteyiz. Matbaa, Etiket, Mobilya, Ambalaj, Otomobil, Serigraf, Gıda, Medikal ve birçok sektöre, Ada UV Makina Kimya; UV Lamba, Doctor Blade (Boya Sıyırıcı Bıçaklar), Stroboskop, Pomarco Anilox merdanele. Anilox temizleme fırçaları, EYEC inspection sistem (Kamera hata yakalama sistemleri) Quartz camlar, Cold Mirror, Mor Reflector, IR Blocker, Selectra Web Control sistemleri, UV sistemler, Trafo, Özel ignitor, UV Ölçüm stickerları gibi bir çok ürün gamına sahiptir. Ayrıca UV flexo rulo etiket baskı makinası, letterpress rulo etiket baskı makinası, ofset rulo etiket baskı makinası, serigraf baskı makinası, kalite kontrol makinası ve satış sonrası teknik servis hizmetimiz mevcuttur.

UVC DEZENFEKTAN LAMBA TANIMLAMA

UV lamba seramikleri markadan markaya değil sistemden sisteme ve kafadan kafaya değişkenlik göstermektedir. Bu sebeple kullandığınız sistemin ve makinenin adı, uzunluk ölçüleri ve ayrıca elektriksel değerlerini bize vererek tanımlanmasını istediğiniz lamba büyük bir oranda ortaya çıkıyor. Ancak riske mahal vermemek amacıyla bu seramik tanımlamamız ve sizin bize doğru bilgileri vermeniz son derece önemlidir.  Vermiş olduğunuz bilgilere istinaden bizler geniş ürün havuzumuzdan sizler için doğru ürünü bularak tarafınıza iletmek; sizleri de ürünlerimizle tanıştırmak isteriz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir